image

Clarion Hotel - Service with passion

Clarion Hotel är internationella konferens-, event- och affärshotell som ligger mitt i city eller nära flygplatser. När vi rekryterar nya medarbetare letar vi alltid efter människor som har talang och äkta passion för service och omtanke. Hittar vi medarbetare som älskar möten med människor vet vi att våra hotellgäster kommer att känna sig omhändertagna och att de känner vår passion. Med hjälp av våra medarbetares engagemang kan vi bygga starka och inspirerande mötesplatser som ger ökad livskvalitet för såväl gäster som personal. Att bo och jobba på ett av våra hotell ska vara en upplevelse!

Vi på Clarion Hotel arbetar ständigt för att våra gäster ska uppfatta oss som den mest passionerade hotellkedjan. Vi vill stilla våra gästers nyfikenhet genom att erbjuda spännande miljöer som bidrar till ökad livskvalitet.

För sjunde året i rad har vi blivit utsedda till Sveriges bästa hotellkedja i Grand Travel Award, ett pris som röstas fram av 1200 resesäljare. Nu fortsätter vi mot målet att bli Skandinaviens bästa hotellkedja
image

Kontakta oss

Namn
E-post
 
Välj hotell
 
 
Meddelande